top of page

 

Milieu Verantwoord Ondernemen
 

Als afvalstoffenbedrijf zijn wij dagelijks bezig met milieuvraagstukken waarbij wij continu op zoek zijn naar nog betere oplossingen om het milieu zoveel mogelijk te sparen of te ontlasten. Hierbij realiseren wij ons dan ook als geen ander dat de wereld waarop wij leven een erfgoed is dat wij slechts in bruikleen hebben.

Door mee te denken in de bedrijfsprocessen van onze relaties proberen wij middels advies en begeleiding het duurzaam ondernemen zoveel mogelijk te bevorderen.

Hierbij proberen wij onze relaties vooraf bewuster na te laten denken over de afvalstoffen die vrijkomen tijdens hun werkproces. In veel gevallen blijkt dan dat soms door relatief kleine ingrepen in zo’n proces het ontstaan van deze afvalstoffen aanzienlijk kan worden verminderd of zelfs kan worden voorkomen, waardoor in plaats van afvalstoffen alleen nog maar grondstoffen en restproducten worden overgehouden. Stoffen die zonder extra belasting voor het milieu, eenvoudig opnieuw kunnen worden ingezet.

Behalve dat hiermee een belangrijke positieve bijdrage voor het milieu wordt gerealiseerd, leidt dit in veel gevallen ook nog eens tot een interessante kostenverlaging voor de klant.

AMBU zoekt voor haar relaties de beste oplossingen om afvalstoffen te voorkomen, te beperken of tegen scherpe tarieven te laten recyclen of verwerken met terugwinning van energie..

Voorkom het ontstaan van afvalstoffen, spaar het milieu, bespaar op uw kosten.

veiligheid-625x416
Veiligheid
Heuvels
logo
images
high-pressure-sf6-gas-cylinder-10L-oxygen
250px-Argon
download
9527-720x503
44154457-recycling-idee-n-en-milieu-afval-management-oplossingen-en-creatieve-manieren-om-afval-als-
Fotolia_30162263_L
IMG_0236
Buskop
bottom of page